Ceapa se caleste pana capata o culoare aurie si se adauga morcovul, ardeii. Cand toate astea sunt gata, se adauga si carnea peste, se lasa un pic la calit si apoi se umple cu apa pana acopera continutul. Cand carnea este aproape fiarta i se pun cartofi taiati destul de maricei in cuburi. La urma i se adauga bulionul sau rosii, delikat, cimbrul si patrunjelul. inca un clocot si gata!!!Ceapa se caleste pana capata o culoare aurie si se adauga morcovul, ardeii. Cand toate astea sunt gata, se adauga si carnea peste, se lasa un pic la calit si apoi se umple cu apa pana acopera continutul. Cand carnea este aproape fiarta i se pun cartofi taiati destul de maricei in cuburi. La urma i se adauga bulionul sau rosii, delikat, cimbrul si patrunjelul. inca un clocot si gata!!! Se poate servi cu muraturi! ! ! ! Preferata mea :)