Preincalziti cuptorul la 180 grade. Ungeti cu unt si tapetati cu faina sau hartie de copt, o tava de chec sau o forma de paine. Amestecati si cerneti faina, impreuna cu praful de copt si sarea. Separat, frecati spuma untul cu zaharul si adaugati coaja rasa de lamaie, florile de isop tocate si ouale. Omogenizati foarte bine. Inglobati sucul de lamaie. Gradat, adaugati faina, nucile si omogenizati compozitia. Puneti amestecul in tava tapetata. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 45-55 min sau pana ce se coace si se rumeneste frumos. Scoateti din cuptor si dupa 5 min, din tava si lasati sa se raceasca, inainte de a felia si a o servi.

Preincalziti cuptorul la 180 grade. Ungeti cu unt si tapetati cu faina sau hartie de copt, o tava de chec sau o forma de paine. Amestecati si cerneti faina, impreuna cu praful de copt si sarea. Separat, frecati spuma untul cu zaharul si adaugati coaja rasa de lamaie, florile de isop tocate si ouale. Omogenizati foarte bine. Inglobati sucul de lamaie. Gradat, adaugati faina, nucile si omogenizati compozitia. Puneti amestecul in tava tapetata. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 45-55 min sau pana ce se coace si se rumeneste frumos. Scoateti din cuptor si dupa 5 min, din tava si lasati sa se raceasca, inainte de a felia si a o servi. Mult mai multe lucruri puteti afla despre isop ( HYSSOPUS OFFICINALIS )din Ghidul de pe site-ul nostru: utilizari terapeutice si culinare.