Se curata salata verde, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa clocotita si putina sare. Ceapa curatata si tocata marunt se caleste intr-o cratita in ulei infierbantat, dupa care se stinge cu zeama de la salata si se adauga apoi peste ea in oala, lasandu-se sa mai fiarba inca 20 de minute. Slaninuta se taie cuburele, se prajeste si se pune in supa, cartoful se da pe razatoarea marunta, se adauga la supa. Smantana/iaurtul, galbenusurile si faina se amesteca bine cu telul si se subtiaza cu zeama din supa dupa care se adauga in oala. Albusurile se bat bine de tot, se prajesc, dupa ce s-au racit se taie patratele mici si se adauga la supa. Usturoiul curatat si pisat se amesteca cu sare, se subtiaza cu zeama si se adauga la supa. Se potriveste de sare si piper, se inchide aragazul. Se serveste calda cu crutoane condimentate cu usturoi. Cine doreste poate sa aduge in farfurie si parmesan ras.

Se curata salata verde, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa clocotita si putina sare. Ceapa curatata si tocata marunt se caleste intr-o cratita in ulei infierbantat, dupa care se stinge cu zeama de la salata si se adauga apoi peste ea in oala, lasandu-se sa mai fiarba inca 20 de minute. Slaninuta se taie cuburele, se prajeste si se pune in supa, cartoful se da pe razatoarea marunta, se adauga la supa. Smantana/iaurtul, galbenusurile si faina se amesteca bine cu telul si se subtiaza cu zeama din supa dupa care se adauga in oala. Albusurile se bat bine de tot, se prajesc, dupa ce s-au racit se taie patratele mici si se adauga la supa. Usturoiul curatat si pisat se amesteca cu sare, se subtiaza cu zeama si se adauga la supa. Se potriveste de sare si piper, se inchide aragazul. Se serveste calda cu crutoane condimentate cu usturoi. Cine doreste poate sa aduge in farfurie si parmesan ras.