In tigaia cu ulei se prajeste citeva minute pestele pe toate partile pina se schimba la culoare. Alaturi de el se pune ardeiul gras, maslinele si sucul de rosii + sarea. Se lasa la foc mediu cu capacul pus 5 min pe o parte si alte 5 pe cealalta parte. Se intorc bucatile de peste cu grija, cu paleta sa nu le rupeti. Nu se introduce furculita in carne!! (nota pt incepatori lol) Cind e gata se adauga piperul macinat proaspat si daca vreti putina verdeata (patrunjel, marar) proaspete. evident...

In tigaia cu ulei se prajeste citeva minute pestele pe toate partile pina se schimba la culoare. Alaturi de el se pune ardeiul gras, maslinele si sucul de rosii + sarea. Se lasa la foc mediu cu capacul pus 5 min pe o parte si alte 5 pe cealalta parte. Se intorc bucatile de peste cu grija, cu paleta sa nu le rupeti. Nu se introduce furculita in carne!! (nota pt incepatori lol) Cind e gata se adauga piperul macinat proaspat si daca vreti putina verdeata (patrunjel, marar) proaspete. evident...