Sarea se dizolva in apa sau lapte la temperatura camerei, cit este nevoie ca sa obtinem un aluat moale (eu am folosit amestec de apa si lapte). - framintam putin cit sa se dezlipeasca usor de pe castron, cu miinile unse cu ulei sau unt topit - lasam la dospit cit sa se dubleze volumul - ungem tava cu ulei si turnam aluatul - strivim numai cu degetele cit sa se largeasca si sa se aseze in tava bine, unifirm, nu mai inalt de 2 degete - lasam sa mai dospeasca putin si incalzim cuptorul - asezam rozmarinul si ce mai dorim din loc in loc pe aluat, chiar putem sa prindem cu 2 degete coca si sa acoperim putin rozmarinul. - ungem cu ulei+ lapte sau ulei+ iaurt (nu cu zgircenie. Sa fie lichid de 1-2 mm deasupra aluatului) - coacem in cuptorul cald 200 grade C pina cind se rumenesteSarea se dizolva in apa sau lapte la temperatura camerei, cit este nevoie ca sa obtinem un aluat moale (eu am folosit amestec de apa si lapte). - framintam putin cit sa se dezlipeasca usor de pe castron, cu miinile unse cu ulei sau unt topit - lasam la dospit cit sa se dubleze volumul - ungem tava cu ulei si turnam aluatul - strivim numai cu degetele cit sa se largeasca si sa se aseze in tava bine, unifirm, nu mai inalt de 2 degete - lasam sa mai dospeasca putin si incalzim cuptorul - asezam rozmarinul si ce mai dorim din loc in loc pe aluat, chiar putem sa prindem cu 2 degete coca si sa acoperim putin rozmarinul. - ungem cu ulei+ lapte sau ulei+ iaurt (nu cu zgircenie. Sa fie lichid de 1-2 mm deasupra aluatului) - coacem in cuptorul cald 200 grade C pina cind se rumeneste