Se spala cartofii putin cu apa rece, se curata de coaja telina, albitura si morcovul si se pun toate la fiert. Se fierbe si oul tare. Mazarea se fierbe si ea 5 minute. Dupa ce sint toate legumele fierte, sa lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se curata de coaja cartofii si se taie cubulete impreuna cu morcovul si albitura. Castravetii se taie cubulete si se lasa putin la scurs. Oul se curata de coaja si se taie marunt. Se pune totul intr-un castron (telina, morcovul, albitura, cartofii, oul, castravetii), se curata marul de coaja si se rade pe razatoarea mare, se stoarce putin sa iasa zeama si se adauga in castron. Se pun cele 2 linguri de maioneza, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se amesteca totul foarte bine. Se lasa in frigider cam 30 de minute pina se impreuneaza bine aromele. Cantitatile se pot dubla sau tripla dupa preferinta! Pofta Buna!Se spala cartofii putin cu apa rece, se curata de coaja telina, albitura si morcovul si se pun toate la fiert. Se fierbe si oul tare. Mazarea se fierbe si ea 5 minute. Dupa ce sint toate legumele fierte, sa lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, se curata de coaja cartofii si se taie cubulete impreuna cu morcovul si albitura. Castravetii se taie cubulete si se lasa putin la scurs. Oul se curata de coaja si se taie marunt. Se pune totul intr-un castron (telina, morcovul, albitura, cartofii, oul, castravetii), se curata marul de coaja si se rade pe razatoarea mare, se stoarce putin sa iasa zeama si se adauga in castron. Se pun cele 2 linguri de maioneza, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se amesteca totul foarte bine. Se lasa in frigider cam 30 de minute pina se impreuneaza bine aromele. Cantitatile se pot dubla sau tripla dupa preferinta! Pofta Buna!