Felia de paine o taiem cubulete. O tigaie mica (atentie sa fie de teflon) se freaca bine cu usturoiul, se pune la topit rama si se pune in tigaie o mana buna de cubulete de paine care la foc mic se prajesc. Peste painea prajita spargem oul si il acoperim cu un capac si il lasam la prajit pana albusul si galbenusul se incheaga. Se scoate pe farfurie, se codimenteaza cu sare, piper si un pic de boia, se presara cu patrunjel verde tocat sau cu cozi de ceapa verde tocat. Se poate servi cu o salata de legume si langa merge o cana de ceai fierbinte. Acest fel de mancare se poate folosi si ca mic dejun, dar si constituie o cina usor de realizat .

Felia de paine o taiem cubulete. O tigaie mica (atentie sa fie de teflon) se freaca bine cu usturoiul, se pune la topit rama si se pune in tigaie o mana buna de cubulete de paine care la foc mic se prajesc. Peste painea prajita spargem oul si il acoperim cu un capac si il lasam la prajit pana albusul si galbenusul se incheaga. Se scoate pe farfurie, se codimenteaza cu sare, piper si un pic de boia, se presara cu patrunjel verde tocat sau cu cozi de ceapa verde tocat. Se poate servi cu o salata de legume si langa merge o cana de ceai fierbinte. Acest fel de mancare se poate folosi si ca mic dejun, dar si constituie o cina usor de realizat .