Se separa albusurile de galbenusuri, se bat spuma albusurile cu un praf de sare, si se aduga 2 linguri de zahar, separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas pana devine o spuma albicioasa, se adauga apoi peste albusuri, se adauga si faina amestecand lejer, uleiul si esenta de vanilie, se coace intr-o forma rotunda la foc moderat, se lasa sa se raceasca si apoi se taie in trei. Crema se bate frisca se adauga mierea laptele si apoi gelatina (in prealabil inmiuata in apa rece si apoi la microunde sau pa aburi,) se adauga apoi bucatele de ciocolata. Glazura se topeste ciocolata pe aburi se adauga frisca lichida, mierea si untul. Se insiropeaza blatul cu un sirop (eu am facut un sirop din apa, zahar, esenta de vanilie) si se aseaza primul blat in forma in care s-a copt blatul, tapetata cu folie alimentara, se pune crema, blat, crema blat si se da la rece, pana se intareste crema, eu l-am last peste noapte, apoi se orneaza cu frisca si glazura de ciocolata.

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat spuma albusurile cu un praf de sare, si se aduga 2 linguri de zahar, separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas pana devine o spuma albicioasa, se adauga apoi peste albusuri, se adauga si faina amestecand lejer, uleiul si esenta de vanilie, se coace intr-o forma rotunda la foc moderat, se lasa sa se raceasca si apoi se taie in trei. Crema se bate frisca se adauga mierea laptele si apoi gelatina (in prealabil inmiuata in apa rece si apoi la microunde sau pa aburi,) se adauga apoi bucatele de ciocolata. Glazura se topeste ciocolata pe aburi se adauga frisca lichida, mierea si untul. Se insiropeaza blatul cu un sirop (eu am facut un sirop din apa, zahar, esenta de vanilie) si se aseaza primul blat in forma in care s-a copt blatul, tapetata cu folie alimentara, se pune crema, blat, crema blat si se da la rece, pana se intareste crema, eu l-am last peste noapte, apoi se orneaza cu frisca si glazura de ciocolata.