Galbenusurile se amesteca bine cu usturoiul (trecut prin storcatorul de usturoi) dupa care se adauga treptat ulei in firicel subtire, la fel ca la maioneza. Atentie: Se amesteca intr-o singura parte pentru a nu se taia! Aceasta compozitie este gata atunci cand se da dupa lingura. Cand s-a format maioneza se adauga treptat smantana. Se omogenizeaza bine sosul, dupa care se adauga sare dupa gust. Se serveste la carnea de pui, de porc, la peste... in functie de preferintele fiecaruia.

Galbenusurile se amesteca bine cu usturoiul (trecut prin storcatorul de usturoi) dupa care se adauga treptat ulei in firicel subtire, la fel ca la maioneza. Atentie: Se amesteca intr-o singura parte pentru a nu se taia! Aceasta compozitie este gata atunci cand se da dupa lingura. Cand s-a format maioneza se adauga treptat smantana. Se omogenizeaza bine sosul, dupa care se adauga sare dupa gust. Se serveste la carnea de pui, de porc, la peste... in functie de preferintele fiecaruia. Eu am servit acest sos cu Peste in crusta de susan Pofta buna!!!