- untul moale la temperatura camerei (ca o crema) il mixati cu zaharul pina cind se umfla spuma, - adaugati oul si mixati ca sa se incorporeze - adaugati in aceasta compozitie faina impreuna cu cacaoa si praful de sare, amestecati cu mina pina cind devine un aluat moale - formati un sul si taiati bucati (eu am impartit aluatul in 2 parti si am format doua suluri pe care le-am impartit in 20 bucati fiecare) - rulati fiecare bucatica ca sa obtineti o bila pe care o asezti pe tava acoperita cu hirtie de copt, apasati bila in mijloc cu degetul ca sa se formeze o mica adincitura - coaceti in cuptorul gata incalzit la 175-180 c 12-15 minute maxim, nu lasati mai mult chair daca par necopti si aluatul e inca moale, se vor usca cind ii scoateti din cuptor (altfel riscati sa ii coaceti prea mult si devin tari si mai ales mai amari) - lasati sa se raceasca biscuitii si topiti ciocolata - cind biscuitii nu mai sunt fierbinti asezati in fiecare adincitura cite putina dulceata (gem) de caise iar peste turnati ciocolata calda (eu am pus cu o furculita cdar mergea mai bine cu sacul de patiserie sau cu o punga gaurita la un colt) - lasati sa se raceasca si sa se intareasca ciocolata de deasupra (desi sunt foarte buni si cu ciocolata inca moale)- untul moale la temperatura camerei (ca o crema) il mixati cu zaharul pina cind se umfla spuma, - adaugati oul si mixati ca sa se incorporeze - adaugati in aceasta compozitie faina impreuna cu cacaoa si praful de sare, amestecati cu mina pina cind devine un aluat moale - formati un sul si taiati bucati (eu am impartit aluatul in 2 parti si am format doua suluri pe care le-am impartit in 20 bucati fiecare) - rulati fiecare bucatica ca sa obtineti o bila pe care o asezti pe tava acoperita cu hirtie de copt, apasati bila in mijloc cu degetul ca sa se formeze o mica adincitura - coaceti in cuptorul gata incalzit la 175-180 c 12-15 minute maxim, nu lasati mai mult chair daca par necopti si aluatul e inca moale, se vor usca cind ii scoateti din cuptor (altfel riscati sa ii coaceti prea mult si devin tari si mai ales mai amari) - lasati sa se raceasca biscuitii si topiti ciocolata - cind biscuitii nu mai sunt fierbinti asezati in fiecare adincitura cite putina dulceata (gem) de caise iar peste turnati ciocolata calda (eu am pus cu o furculita cdar mergea mai bine cu sacul de patiserie sau cu o punga gaurita la un colt) - lasati sa se raceasca si sa se intareasca ciocolata de deasupra (desi sunt foarte buni si cu ciocolata inca moale) Numele vine doar din asemanarea cu renumitul tort Sacher prin ingrediente: ciocolata si dulceata de caise