Se incinge cuptorul la 200 grade. Se curata cartofii, se spala, se taie cuburi mari si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se varsa apa. Se condimenteza pestele cu sare si piper si se ambaleaza strans in folie de aluminiu unsa cu unt. Se da timp de 12-15 minute la cuptor. Se deschide pachetul si se scurge zeama peste cartofi, care apoi se zdrobesc. Se curata pestele afumat de piele si oase, se toaca marunt pestele copt, apoi se adauga peste cartofi. Se adauga jumatate din cantitatea de ierburi si 1 lg de maioneza. Se condimenteaza cu sos Tabasco, sare si piper. Se formeaza 8-10 chiftelute, se dau prin pesmet si se aplatizeaza putin. Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se unge cu putin unt. Se dau la cuptor cca. 20 de minute la 220 grade. Restul ierburilor se amesteca cu creme fraiche si cu maioneza ramasa. Se asezoneaza cu sare, piper, zeama de lamaie si zahar.

Se incinge cuptorul la 200 grade. Se curata cartofii, se spala, se taie cuburi mari si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se varsa apa. Se condimenteza pestele cu sare si piper si se ambaleaza strans in folie de aluminiu unsa cu unt. Se da timp de 12-15 minute la cuptor. Se deschide pachetul si se scurge zeama peste cartofi, care apoi se zdrobesc. Se curata pestele afumat de piele si oase, se toaca marunt pestele copt, apoi se adauga peste cartofi. Se adauga jumatate din cantitatea de ierburi si 1 lg de maioneza. Se condimenteaza cu sos Tabasco, sare si piper. Se formeaza 8-10 chiftelute, se dau prin pesmet si se aplatizeaza putin. Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se unge cu putin unt. Se dau la cuptor cca. 20 de minute la 220 grade. Restul ierburilor se amesteca cu creme fraiche si cu maioneza ramasa. Se asezoneaza cu sare, piper, zeama de lamaie si zahar.