Adaugati peste faina cernuta impreuna cu praful de copt ouale, praful de sare, piperul si rozmarinul, dupa gust. Amestecati putin, apoi puneti iaurtul, untul, taiat cubulete, semintele de chimen si framantati rapid pana ce aluatul se leaga. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 1 ora. Intindeti aluatul intr-o foaie groasa de cca 5 mm si taiati in forme mici. Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ungeti cu albus usor batut si presarati cu seminte de chimen. Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15 min, la 180 grade sau pana ce biscuitii sunt facuti si incep usor sa se aureasca. Scoateti pe gratar si lasati sa se raceasca. Pastrati in cutii cu capac. Serviti dupa 1- 2 zile, timp in care biscuitii devin fragezi.

Adaugati peste faina cernuta impreuna cu praful de copt ouale, praful de sare, piperul si rozmarinul, dupa gust. Amestecati putin, apoi puneti iaurtul, untul, taiat cubulete, semintele de chimen si framantati rapid pana ce aluatul se leaga. Inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 1 ora. Intindeti aluatul intr-o foaie groasa de cca 5 mm si taiati in forme mici. Transferati intr-o tava tapetata cu hartie de copt, ungeti cu albus usor batut si presarati cu seminte de chimen. Dati la cuptorul preancalzit, pentru aproximativ 15 min, la 180 grade sau pana ce biscuitii sunt facuti si incep usor sa se aureasca. Scoateti pe gratar si lasati sa se raceasca. Pastrati in cutii cu capac. Serviti dupa 1- 2 zile, timp in care biscuitii devin fragezi.