Ingredientele pentru aluat se dau toate intr-un clocot. Dupa ce se raceste se adauga oule Se adauga faina cat cuprinde, pana se formeaza un aluat ca de paine. Coca se imparte in patru si se coace pe fundul tavii la 175 grade. Pentru crema: o cana de lapte se bate cu 6 linguri faina, dupa care se pune in laptele fiert, se adauga 1 1/2 cana de zahar. Se da jos de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi crema racita cu pachetul de margarina. Se adauga esenta de rom sau ce esente doriti. Se umplu foile. Deasupra am glazurat cu cioalata alba si cicolata cu lapte topita la micounde. Se lasa sa steie o zi, se seveste a doua zi. Nota: Eu am facut portie mai mare si am copt 7 foiIngredientele pentru aluat se dau toate intr-un clocot. Dupa ce se raceste se adauga oule Se adauga faina cat cuprinde, pana se formeaza un aluat ca de paine. Coca se imparte in patru si se coace pe fundul tavii la 175 grade. Pentru crema: o cana de lapte se bate cu 6 linguri faina, dupa care se pune in laptele fiert, se adauga 1 1/2 cana de zahar. Se da jos de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi crema racita cu pachetul de margarina. Se adauga esenta de rom sau ce esente doriti. Se umplu foile. Deasupra am glazurat cu cioalata alba si cicolata cu lapte topita la micounde. Se lasa sa steie o zi, se seveste a doua zi. Nota: Eu am facut portie mai mare si am copt 7 foi