Intr-un bol micut se paseaza drojdia cu zaharul si se lasa la dospit pentru aproximativ 10 minute. Intr-un vas incapator se cerne faina si se adauga, pe rand, restul ingredientelor: sarea, oul, uleiul, oregano uscat, laptele si apa minerala. Se adauga drojdia dospita si se framanta un aluat elastic si nelipicios. Se lasa vasul intr-un loc caldut, pana ce aluatul isi dubleaza volumul. Pieptul de pui se taie in cuburi sau fasii si se rumeneste usor. Ardeii capia se taie in felii subtiri si se prajesc la foc iute pentru 2 minute. Se curata ananasul si se taie in cuburi. Din aluatul dospit se intind doua foi egale. Fiecare foaie se unge cu suc de rosii, se presara jumatate din cantitatea de cascaval si se asaza pieptul rumenit, ananasul cuburi, ardeii capia, rosioarele si ceapa verde tocata. Pizza astfel pregatita se coace pentru 15-20 de minute la o temperatura de 160 de grade. Dupa ce se scoate din cuptor se presara cascavalul ramas. Se serveste calda. Pofta buna!Intr-un bol micut se paseaza drojdia cu zaharul si se lasa la dospit pentru aproximativ 10 minute. Intr-un vas incapator se cerne faina si se adauga, pe rand, restul ingredientelor: sarea, oul, uleiul, oregano uscat, laptele si apa minerala. Se adauga drojdia dospita si se framanta un aluat elastic si nelipicios. Se lasa vasul intr-un loc caldut, pana ce aluatul isi dubleaza volumul. Pieptul de pui se taie in cuburi sau fasii si se rumeneste usor. Ardeii capia se taie in felii subtiri si se prajesc la foc iute pentru 2 minute. Se curata ananasul si se taie in cuburi. Din aluatul dospit se intind doua foi egale. Fiecare foaie se unge cu suc de rosii, se presara jumatate din cantitatea de cascaval si se asaza pieptul rumenit, ananasul cuburi, ardeii capia, rosioarele si ceapa verde tocata. Pizza astfel pregatita se coace pentru 15-20 de minute la o temperatura de 160 de grade. Dupa ce se scoate din cuptor se presara cascavalul ramas. Se serveste calda. Pofta buna!