Merele le-am razuit fara sa le decojesc. Am folosit robotelul si in 5 minute erau gata. Le-am stropit cu suc de lamaie sa nu se oxideze si apoi am pus zaharul vanilat si scortisoara. NU SE STORC MERELE DE SUCUL CARE-L LASA...asta e important. Pregatire: Am pregatit tava rotunda de 26 cm punand pe fund hartie de copt si apoi am uns-o bine cu ulei. si marginile se dau cu putin ulei. Cuptorul l-am pus la 200C. Am construit tortul asa: un strat de praf alb(amestecul de blaturi) cam de un deget si unul de mere(de 2 degete) si tot asa....o sa aveti 3 straturi praf si 3 straturi mere...ultimul va fi de mere. Se da la cuptor la 200C FIX 30 MINUTE. L-am scos si dupa ce l-am lasat sa se racoreasca am scos inelul tavii si arata asaMerele le-am razuit fara sa le decojesc. Am folosit robotelul si in 5 minute erau gata. Le-am stropit cu suc de lamaie sa nu se oxideze si apoi am pus zaharul vanilat si scortisoara. NU SE STORC MERELE DE SUCUL CARE-L LASA...asta e important. Pregatire: Am pregatit tava rotunda de 26 cm punand pe fund hartie de copt si apoi am uns-o bine cu ulei. si marginile se dau cu putin ulei. Cuptorul l-am pus la 200C. Am construit tortul asa: un strat de praf alb(amestecul de blaturi) cam de un deget si unul de mere(de 2 degete) si tot asa....o sa aveti 3 straturi praf si 3 straturi mere...ultimul va fi de mere. Se da la cuptor la 200C FIX 30 MINUTE. L-am scos si dupa ce l-am lasat sa se racoreasca am scos inelul tavii si arata asa Daca-l faceti in tava dreptunghiulara de 21 X 33 cm se fac doar doua straturi de praf si 2 de mere. Nu faceti straturile mai groase ca nu se vor face ca lumea blaturile.