Se separa albusurile de galbenusuri si albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste tot zaharul apoi se bat bine galbenusurile cu un varf e cutit de sare si se amesteca cu albusurile batute cu zaharul apoi se pune faina a ploaie si se amesteca cu compozitia. Se pregateste tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se rastoarna compozitia si se pune la cuptor Separat taiem ananasu in bucatele. Apoi preparam 1 kg de frisca. Facem un sirop cu apa, zahar si coaja de portocala toate fierte si lasate sa se raceasca. Taiem blatu in doua parti, punem prima parte pe fafurie si o insiropam bine apoi punem frisca si ananasul taiat bucatele, punem cealalta parte de blat si insiropam si punem iar frisca Ornam la placereSe separa albusurile de galbenusuri si albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste tot zaharul apoi se bat bine galbenusurile cu un varf e cutit de sare si se amesteca cu albusurile batute cu zaharul apoi se pune faina a ploaie si se amesteca cu compozitia. Se pregateste tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se rastoarna compozitia si se pune la cuptor Separat taiem ananasu in bucatele. Apoi preparam 1 kg de frisca. Facem un sirop cu apa, zahar si coaja de portocala toate fierte si lasate sa se raceasca. Taiem blatu in doua parti, punem prima parte pe fafurie si o insiropam bine apoi punem frisca si ananasul taiat bucatele, punem cealalta parte de blat si insiropam si punem iar frisca Ornam la placere