Incalziti cuptorul la 375 de grade F. Linia foi de copt cu hartie de copt sau silicon linie.

Intr-un bol mare, bate untul, zahar, vanilie si oua. Intr-o alta bol mediu, amestecati impreuna faina, praf de cacao, bicarbonat de sodiu si sare. Incet, adaugati ingredientele uscate la ingredientele umede. Se amesteca pana combinate, apoi se amesteca in ciocolata, nuca de cocos si nuci pecan.

Pentru mai mici, cookie-uri, drop aluatul de linguri cu varf de pe preparat foi de copt (12 cookie-uri pe foaie). Mari de cookie-uri, utilizati un 4-Lingura de dimensiuni cookie scoop (nivelare aluatul intr-lingura pentru a se asigura parti egale) si picatura bile de aluat pe cookie foi (8 cookie-uri pe foaie). Coace cookie-uri mici de 8 pana la 10 minute, si mari cookie-uri pentru 12 minute. Scoateti din cuptor si se lasa sa se raceasca pe foaie de cookie pentru 5 minute inainte de a transfera de la un raft de sarma sa se raceasca complet.

Adaptat de la Soare Anderson prin Reteaua de Alimentare