Pentru a fi bine patrunsi,iar frigerea sa se faca complet,se pun carnatii intr-o craticioara si se toarna peste ei apa rece. Se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit,aproximativ 10-12 min. Cand a scazut apa se adauga untura rece,se pune la un foc iute si se prajesc,intorcandu-i pe toate partile,pana se rumenesc frumos. Sunt gata in aproximativ 15 min. Carnatii se pot prajit si la cuptor,intr-o tava. Se pot servi cu o varietate mare de garnituri.

Pentru a fi bine patrunsi,iar frigerea sa se faca complet,se pun carnatii intr-o craticioara si se toarna peste ei apa rece. Se acopera cu un capac si se fierb la foc potrivit,aproximativ 10-12 min. Cand a scazut apa se adauga untura rece,se pune la un foc iute si se prajesc,intorcandu-i pe toate partile,pana se rumenesc frumos. Sunt gata in aproximativ 15 min. Carnatii se pot prajit si la cuptor,intr-o tava. Se pot servi cu o varietate mare de garnituri.