Se taie vinetele in doua pe latime, se pun in cuptor circa 15-20 minute, la o temp.200 C. Le scoatem,lasam sa se raceasca nitel si cu o lingura scobim continutul in interior, lasand intreaga coaja si cam 1 cm. de vanata pe ea. Taiem marunt vanata coapta scoasa si o amestecam intr-un castron cu mozzarella cubulete,carnatul scos din mat si faramitat,caperele tocate,oreganul,un fir de ulei de masline,jumatate din parmezan, sare si piper. Separat intr-o craticioara punem sosul de rosii,busuiocul, putina sare si lingurita de usturoi granulat. Lasam pe foc sa i-a gust cateva minute( sa nu scada mult) iar la sfarsit,dupa ce am stins focul, adaugam un fir de ulei de masline. Umplem vinetele cu compozitia de carnat si mozzarella iar deasupra punem o lingura din sosul de rosii si restul de parmezan ras. Restul de sos de rosii il punem intr-o cratita, deasupra punem vinetele umplute si le bagam in cuptor. Le tinem circa 20-25 minute (depinde cat sunt de groase vinetele)la o temperatura de 200 C.

Se taie vinetele in doua pe latime, se pun in cuptor circa 15-20 minute, la o temp.200 C. Le scoatem,lasam sa se raceasca nitel si cu o lingura scobim continutul in interior, lasand intreaga coaja si cam 1 cm. de vanata pe ea. Taiem marunt vanata coapta scoasa si o amestecam intr-un castron cu mozzarella cubulete,carnatul scos din mat si faramitat,caperele tocate,oreganul,un fir de ulei de masline,jumatate din parmezan, sare si piper. Separat intr-o craticioara punem sosul de rosii,busuiocul, putina sare si lingurita de usturoi granulat. Lasam pe foc sa i-a gust cateva minute( sa nu scada mult) iar la sfarsit,dupa ce am stins focul, adaugam un fir de ulei de masline. Umplem vinetele cu compozitia de carnat si mozzarella iar deasupra punem o lingura din sosul de rosii si restul de parmezan ras. Restul de sos de rosii il punem intr-o cratita, deasupra punem vinetele umplute si le bagam in cuptor. Le tinem circa 20-25 minute (depinde cat sunt de groase vinetele)la o temperatura de 200 C.