Preparare:Mai intai facem crema.

Se freaca untul spuma cu zaharul pudra,se adauga nuca de cocos,(eu am folosit nuca de cocos de culoare galbena)si se da la rece. Preparare compozitie biscuiti: se amesteca biscuitii macinati cu zaharul,cacao,si laptele fierbinte,pana se obtine o compozitie omogena. Se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cat este cald peste o foaie de napolitana si se pune apoi jumatate din crema de cocos si se ruleaza cu grija.

Se procedeaza la fel cu foaia, amestecul de biscuiti si crema de cocos ramasa.

Se face glazura pe baie de abur si se toarna peste rulade apoi se da la frigider. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.

Preparare:Mai intai facem crema.

Se freaca untul spuma cu zaharul pudra,se adauga nuca de cocos,(eu am folosit nuca de cocos de culoare galbena)si se da la rece. Preparare compozitie biscuiti: se amesteca biscuitii macinati cu zaharul,cacao,si laptele fierbinte,pana se obtine o compozitie omogena. Se intinde jumatate din amestecul de biscuiti cat este cald peste o foaie de napolitana si se pune apoi jumatate din crema de cocos si se ruleaza cu grija.

Se procedeaza la fel cu foaia, amestecul de biscuiti si crema de cocos ramasa.

Se face glazura pe baie de abur si se toarna peste rulade apoi se da la frigider. Se poate orna dupa imaginatia fiecaruia.