Chiflele se taie felii subtiri, slaninuta fasii, iar ceapa rondele. Se incinge untul si se calesc fasiile de slaninuta si apoi ceapa (circa 5 minute). Se ia de pe foc. Se toaca marunt patrunjelul si se pune deoparte 1 lingura, iar restul se adauga la amestecul de ceapa. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se bat ouale cu laptele, smantana si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se unge o forma de sufleu si se aseaza inauntru straturi de felii de chifla, alternand cu amestecul de ceapa. Se toarna compozitia de oua si se coace sufleul in cuptorul incins, 25-30 de minute, la foc potrivit, pana devine rumen-auriu si ouale s-au inchegat. Cine doreste, cu 5 minute inainte de a fi gata, se presara parmesan (cascaval) ras si se da din nou la cuptor. Se serveste cald, presarat cu restul de patrunjel.

Chiflele se taie felii subtiri, slaninuta fasii, iar ceapa rondele. Se incinge untul si se calesc fasiile de slaninuta si apoi ceapa (circa 5 minute). Se ia de pe foc. Se toaca marunt patrunjelul si se pune deoparte 1 lingura, iar restul se adauga la amestecul de ceapa. Se incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Se bat ouale cu laptele, smantana si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se unge o forma de sufleu si se aseaza inauntru straturi de felii de chifla, alternand cu amestecul de ceapa. Se toarna compozitia de oua si se coace sufleul in cuptorul incins, 25-30 de minute, la foc potrivit, pana devine rumen-auriu si ouale s-au inchegat. Cine doreste, cu 5 minute inainte de a fi gata, se presara parmesan (cascaval) ras si se da din nou la cuptor. Se serveste cald, presarat cu restul de patrunjel. Aluatul crocant detine cheia catre inima oricarui gurmand! Coaceti cruste crocante!