Se fierbe laptele cu 3 linguri de zahar si zaharul vanilat. Se lasa sa se raceasca putin timp in care se bat ouale intregi. Acestea se vor amesteca apoi cu laptele. Intr-o cratita se pun celelalte 3 linguri de zahar, se pune la foc miscand cratita intr-o parte si in cealalta astfel incat zaharul topit sa se distribuie uniform pe suprafata vasului. Zaharul nu se lasa sa arda pentru ca acesta va capata un gust amar. Dupa ce topim zaharul se toarna laptele amestecat cu ouale si in care am adaugat si coaja de lamaie punandu-se imediat sa fiarba la bain-marie acoperind cratita cu un capac. Se lasa cam o jumatate de ora dupa care se ia de pe foc si se asteapta pana se raceste, apoi se baga la frigider pana la servire. Atunci se va dezlipi de pe cratita cu ajutorul unui cutit si se va rasturna pe un platou. Daca doriti adaugati si esenta de rom cu putin timp inaintea de a inceta fierberea la bain-marie.

Se fierbe laptele cu 3 linguri de zahar si zaharul vanilat. Se lasa sa se raceasca putin timp in care se bat ouale intregi. Acestea se vor amesteca apoi cu laptele. Intr-o cratita se pun celelalte 3 linguri de zahar, se pune la foc miscand cratita intr-o parte si in cealalta astfel incat zaharul topit sa se distribuie uniform pe suprafata vasului. Zaharul nu se lasa sa arda pentru ca acesta va capata un gust amar. Dupa ce topim zaharul se toarna laptele amestecat cu ouale si in care am adaugat si coaja de lamaie punandu-se imediat sa fiarba la bain-marie acoperind cratita cu un capac. Se lasa cam o jumatate de ora dupa care se ia de pe foc si se asteapta pana se raceste, apoi se baga la frigider pana la servire. Atunci se va dezlipi de pe cratita cu ajutorul unui cutit si se va rasturna pe un platou. Daca doriti adaugati si esenta de rom cu putin timp inaintea de a inceta fierberea la bain-marie. Eu am servit deasupra cu dulceata de cirese amare. Va garantez ca e un deliciu. . . pofta buna!