Se amesteca galbenusurile cu uleiul, mierea, si 3 lg de zahar si se omogenizeaza. Apoi se adauga faina cu praful de copt. Albusurile se bat spuma cu 3 lg zahar. Se amesteca usor cele doua compozitii. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace la cuptor la foc moderat cam 30 min Crema folosita este crema cu nuca a Sidoniei. Blatul l-am insiropat cu un sirop de zahar cu apa. La mijloc am pus crema si niste feliute de banane. Ptr ornat :1 mar, 1 kiwi, 1 plic de frisca. Peste fructe am turnat un plic de gel fix rosu de la dr oetker.

Se amesteca galbenusurile cu uleiul, mierea, si 3 lg de zahar si se omogenizeaza. Apoi se adauga faina cu praful de copt. Albusurile se bat spuma cu 3 lg zahar. Se amesteca usor cele doua compozitii. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace la cuptor la foc moderat cam 30 min Crema folosita este crema cu nuca a Sidoniei. Blatul l-am insiropat cu un sirop de zahar cu apa. La mijloc am pus crema si niste feliute de banane. Ptr ornat :1 mar, 1 kiwi, 1 plic de frisca. Peste fructe am turnat un plic de gel fix rosu de la dr oetker.