Din faina de malai, apa, sare faceti o mamaliga pripita, astfel: Puneti apa la fiert, iar cand se infierbanta adaugati sarea si presarati putin malai, in ploaie. Dupa ce incepe sa fiarba, presarati restul de faina, tot in ploaie, amestecand continu, pana se obtine un terci mai consistent. Lasati sa fiarbe 5-10 min, amestecand, pana se ingroasa (lingura sta drept in mamaliga). Spre sfarsit adaugati si omogenizati cu untul si branza de burduf. Este de preferat sa fiarba la foc mic si nu direct pe flacara, ca sa nu se arda si sa se afume. Lasati deoparte sa se raceasca. Separat, intr-un bol omogenizati 2 oua, batute usor, cu branza de burduf si-n alt bol, alte 2 oua batute usor, cu smantana. Luati un vas termorezistent si-l ungeti cu unt. Puneti alternativ un strat de mamaliga, unul de amestec cu branza, presarati cu putin unt, mamaliga, branza. Deasupra turnati amestecul cu smantana. Dati la cuptor, la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca putin, iar deasupra s-a format o crusta inchegata. Veti fi surprinsi si nu veti recunoaste mamaliga. Este foarte pufoasa, ca un pandispan, si, mai ales, cremoasa. POFTA BUNA!Din faina de malai, apa, sare faceti o mamaliga pripita, astfel: Puneti apa la fiert, iar cand se infierbanta adaugati sarea si presarati putin malai, in ploaie. Dupa ce incepe sa fiarba, presarati restul de faina, tot in ploaie, amestecand continu, pana se obtine un terci mai consistent. Lasati sa fiarbe 5-10 min, amestecand, pana se ingroasa (lingura sta drept in mamaliga). Spre sfarsit adaugati si omogenizati cu untul si branza de burduf. Este de preferat sa fiarba la foc mic si nu direct pe flacara, ca sa nu se arda si sa se afume. Lasati deoparte sa se raceasca. Separat, intr-un bol omogenizati 2 oua, batute usor, cu branza de burduf si-n alt bol, alte 2 oua batute usor, cu smantana. Luati un vas termorezistent si-l ungeti cu unt. Puneti alternativ un strat de mamaliga, unul de amestec cu branza, presarati cu putin unt, mamaliga, branza. Deasupra turnati amestecul cu smantana. Dati la cuptor, la foc potrivit, pana incepe sa se rumeneasca putin, iar deasupra s-a format o crusta inchegata. Veti fi surprinsi si nu veti recunoaste mamaliga. Este foarte pufoasa, ca un pandispan, si, mai ales, cremoasa. POFTA BUNA! Serviti-o calda, cu carnati afumati sau carne care au fost prajite.