Acest fel de friptura eu il gatesc in vas Zepter pentru a pastra in totalitate aromele, substantele nutritive si vitaminele, in concentratia lor naturala. Se pune in vas carnea condimentata cu sare, piper, salvie, boia, usturoi zdrobit si se adauga apa pana la 1/3 din inaltimea carnii din vas. Se aseaza vasul acoperit, pe o placa de azbest, la flacara cea mai mica posibila si se lasa pana ce acul indicator ajunge la zona marcata cu rosu. Se stinge focul, iar cand acul indicator a coborat in sectiunea verde, carnea este facuta si se poate servi.

Acest fel de friptura eu il gatesc in vas Zepter pentru a pastra in totalitate aromele, substantele nutritive si vitaminele, in concentratia lor naturala. Se pune in vas carnea condimentata cu sare, piper, salvie, boia, usturoi zdrobit si se adauga apa pana la 1/3 din inaltimea carnii din vas. Se aseaza vasul acoperit, pe o placa de azbest, la flacara cea mai mica posibila si se lasa pana ce acul indicator ajunge la zona marcata cu rosu. Se stinge focul, iar cand acul indicator a coborat in sectiunea verde, carnea este facuta si se poate servi.