Preparare piscot: Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apa, faina, praful de copt. Aluatul rezultat se toarna intr-o tava unsa, tapetata cu faina si se pune la cuptor 20min. Preparare crema: Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga cacaua si 1oo ml lapte si se pune pe foc foarte mic. Se amesteca cu faina, esenta de rom si ness-ul. Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se lasa la racit. Margarina se freaca bine, si se aduga in ea compozitia preparata mai sus dupa ce s-a racit. Frisca se bate bine. Ciocolata se topeste pe aburi, se intinde pe o foaie de copt, se da 5 min la frigider si se decupeaza inimioare de cioco si banuti. Se pune crema peste blat, se pun visinele si se orneaza cu frisca batuta, inimioare si banuti de cioco.

Preparare piscot: Se freaca ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apa, faina, praful de copt. Aluatul rezultat se toarna intr-o tava unsa, tapetata cu faina si se pune la cuptor 20min. Preparare crema: Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga cacaua si 1oo ml lapte si se pune pe foc foarte mic. Se amesteca cu faina, esenta de rom si ness-ul. Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se lasa la racit. Margarina se freaca bine, si se aduga in ea compozitia preparata mai sus dupa ce s-a racit. Frisca se bate bine. Ciocolata se topeste pe aburi, se intinde pe o foaie de copt, se da 5 min la frigider si se decupeaza inimioare de cioco si banuti. Se pune crema peste blat, se pun visinele si se orneaza cu frisca batuta, inimioare si banuti de cioco.