Preparam doua cani de cafea iar dupa ce s-a racit o indulcim cu zahar dupa gust si o aromatizam cu lichior. Galbenusurile se bat bine cu zahar tinandu-se pe foc pana incepe sa se spumeze(amestecati continuu). Dupa ce s-au racit se adauga mascarponele si omogenizam foarte bine. Crema astfel obtinuta se amesteca cu frisca batuta in care am adaugat si esenta de vanilie. Trecem scurt fiecare piscot prin cafea si le asezam pe o tava formand un postament. Peste el turnam 1/2 din crema obtinuta, asezam si cel de-al doilea rand de piscoturi insiropate dupa care completam cu restul de crema. Facem un decor cu un pieptene special, cernem cacao deasupra si o tinem la frigider cam 8 ore (eu am facut-o seara asa ca toata noaptea a stat la rece). Se portioneaza dupa preferintele fiecaruia.

Preparam doua cani de cafea iar dupa ce s-a racit o indulcim cu zahar dupa gust si o aromatizam cu lichior. Galbenusurile se bat bine cu zahar tinandu-se pe foc pana incepe sa se spumeze(amestecati continuu). Dupa ce s-au racit se adauga mascarponele si omogenizam foarte bine. Crema astfel obtinuta se amesteca cu frisca batuta in care am adaugat si esenta de vanilie. Trecem scurt fiecare piscot prin cafea si le asezam pe o tava formand un postament. Peste el turnam 1/2 din crema obtinuta, asezam si cel de-al doilea rand de piscoturi insiropate dupa care completam cu restul de crema. Facem un decor cu un pieptene special, cernem cacao deasupra si o tinem la frigider cam 8 ore (eu am facut-o seara asa ca toata noaptea a stat la rece). Se portioneaza dupa preferintele fiecaruia. Se aseamana cu tiramisu. . . dar fiindca nu am avut toate ingredientele nu mi-am permis sa-i dau aceasta denumire.