Lasati foitajul la decongelat, apoi taiati-l sub forma de patrate. Captusiti cu ele formele de muffins ca in imaginile ce urmeaza. Separat, omogenizati bine restul ingredientelor si potriviti de sare si piper. Umpleti patratele de aluat care sunt deja puse in forme, cu amestecul obtinut si strangeti la mijloc colturile, doua cate doua (cele opuse), sub forma de plic, lipind doar capetele. Rasfrangeti colturile libere ale aluatului. Urmariti pozele. Intre timp, incingeti cuptorul la 220 grade. Dati tava la cuptorul incins si nu deschideti usa timp de 5 min, apoi reduceti temperatura la 180 grade si mai lasati 20 min sau pana ce aluatul se rumeneste frumos.

Lasati foitajul la decongelat, apoi taiati-l sub forma de patrate. Captusiti cu ele formele de muffins ca in imaginile ce urmeaza. Separat, omogenizati bine restul ingredientelor si potriviti de sare si piper. Umpleti patratele de aluat care sunt deja puse in forme, cu amestecul obtinut si strangeti la mijloc colturile, doua cate doua (cele opuse), sub forma de plic, lipind doar capetele. Rasfrangeti colturile libere ale aluatului. Urmariti pozele. Intre timp, incingeti cuptorul la 220 grade. Dati tava la cuptorul incins si nu deschideti usa timp de 5 min, apoi reduceti temperatura la 180 grade si mai lasati 20 min sau pana ce aluatul se rumeneste frumos. Serviti-le calde sau reci, ca aperitive.