Se coc vinetele in cuptorul de aragaz/gratar sau se scot de la congelator. Se decojesc, se lasa la scurs. Se toaca apoi, folosindu-va de un cutit de plastic sau de lemn. Daca folositi un cutit normal riscati sa se innegreasca vinetele. Dupa ce au fost tocate, se incepe amestecarea lor cu ulei, folosindu-va de un mixer de mana. Uleiul se toarna tot cate putin ca sa nu se taie salata. Este gata cand vinetele nu mai primesc ulei si au o culoare albicioasa deja. Se drege de sare si la urma se rade ceapa si se incorporeaza in salata.

Se coc vinetele in cuptorul de aragaz/gratar sau se scot de la congelator. Se decojesc, se lasa la scurs. Se toaca apoi, folosindu-va de un cutit de plastic sau de lemn. Daca folositi un cutit normal riscati sa se innegreasca vinetele. Dupa ce au fost tocate, se incepe amestecarea lor cu ulei, folosindu-va de un mixer de mana. Uleiul se toarna tot cate putin ca sa nu se taie salata. Este gata cand vinetele nu mai primesc ulei si au o culoare albicioasa deja. Se drege de sare si la urma se rade ceapa si se incorporeaza in salata. Ultimele 2 poze, asa cum am mai spus, le-am pierdut.