Curatati cartofii fierti, zdrobiti-i ca pentru pireu si lasati-i la racit. Inabusiti in ulei incins ceapa tocata, adaugati cubuletele de sunculita, prajiti-le putin impreuna si lasati-le la racit. Amestecati cartofii zdrobiti, ceapa cu sunculita, oul, cascavalul ras, sarati si piperati, dupa gust. Inglobati faina cernuta impreuna cu praful de copt si framantati putin ingredientele. Luati cu mainile usor umezite in apa, portii mici sau mai mari (dupa dorinta) din compozitie si formati niste discuri. Asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, usor distantate. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 1 ora sau pana ce sunt coapte si frumos rumenite. Serviti-le calde, acompaniate de o salata de legume, dar tot atat de bune si fragede raman si cand sunt reci. Le puteti pune si la pachet.

Curatati cartofii fierti, zdrobiti-i ca pentru pireu si lasati-i la racit. Inabusiti in ulei incins ceapa tocata, adaugati cubuletele de sunculita, prajiti-le putin impreuna si lasati-le la racit. Amestecati cartofii zdrobiti, ceapa cu sunculita, oul, cascavalul ras, sarati si piperati, dupa gust. Inglobati faina cernuta impreuna cu praful de copt si framantati putin ingredientele. Luati cu mainile usor umezite in apa, portii mici sau mai mari (dupa dorinta) din compozitie si formati niste discuri. Asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt, usor distantate. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 1 ora sau pana ce sunt coapte si frumos rumenite. Serviti-le calde, acompaniate de o salata de legume, dar tot atat de bune si fragede raman si cand sunt reci. Le puteti pune si la pachet. Pentru o cina consistenta, un mic dejun sau le puteti pune si la pachet.