Ungeti forma cu unt topit. Dati-o la frigider 10 min pentru a putea aplica aluatul mai usor. Puneti toate ingredientele intr-un bol si mixati bine. Aplicati aluatul in forma cu ajutorul spatulei. Treceti screper-ul pe suprafata tavii, curatand surplusul de aluat (aluatul trebuie sa ramana doar in locasele pentru fursecuri). Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade circa 10-15 min sau pana ce fursecurile incep sa se aureasca. Intre timp, amestecati zaharul pudra cu cel vanilat si puneti-l intr-o sita. Lasati tava sa stea 5 min sa se racoreasca, apoi scoateti fursecurile prin rasturnare. Pudrati imediat cu zaharul praf vanilat.

Ungeti forma cu unt topit. Dati-o la frigider 10 min pentru a putea aplica aluatul mai usor. Puneti toate ingredientele intr-un bol si mixati bine. Aplicati aluatul in forma cu ajutorul spatulei. Treceti screper-ul pe suprafata tavii, curatand surplusul de aluat (aluatul trebuie sa ramana doar in locasele pentru fursecuri). Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade circa 10-15 min sau pana ce fursecurile incep sa se aureasca. Intre timp, amestecati zaharul pudra cu cel vanilat si puneti-l intr-o sita. Lasati tava sa stea 5 min sa se racoreasca, apoi scoateti fursecurile prin rasturnare. Pudrati imediat cu zaharul praf vanilat.