Bateti usor albusul de ou cu o furculita cat sa se desfaca ... Luati 2 linguri din acest albus, amestecati-l cu tot atata suc de porocala si cu spanacul pasat. Adaugati zahar pana obtineti o glazura groasa. Puneti glazura intr-o punga groasa, taiati unul din colturi foarte putin (2-3 mm). Puneti cornetul pe o farfurioara ca sa va fie mai usor de lucrat. Asa il veti putea roti mai usor. Adaugati puncte de glazura, incepand de jos apoi rotiti farfurioara si inaintati catre varf. Dupa ce s-a uscat primul strat (cateva minute) mai adaugati inca un strat, pornind tot de jos catre varf. Trageti de punga cu glazura asa incat sa obtineti ceva asemanator cu crengile bradului. Lasati sa se usuce pe masa din bucatarie cateva ore. Desprindeti cu grija bradutul de pe farfurie si apoi folositi-l pentru decor.

Bateti usor albusul de ou cu o furculita cat sa se desfaca ... Luati 2 linguri din acest albus, amestecati-l cu tot atata suc de porocala si cu spanacul pasat. Adaugati zahar pana obtineti o glazura groasa. Puneti glazura intr-o punga groasa, taiati unul din colturi foarte putin (2-3 mm). Puneti cornetul pe o farfurioara ca sa va fie mai usor de lucrat. Asa il veti putea roti mai usor. Adaugati puncte de glazura, incepand de jos apoi rotiti farfurioara si inaintati catre varf. Dupa ce s-a uscat primul strat (cateva minute) mai adaugati inca un strat, pornind tot de jos catre varf. Trageti de punga cu glazura asa incat sa obtineti ceva asemanator cu crengile bradului. Lasati sa se usuce pe masa din bucatarie cateva ore. Desprindeti cu grija bradutul de pe farfurie si apoi folositi-l pentru decor.