- puneti ceap intr-o cratita cu uleiui sau untul depinde cum preferati si o lasati ss se inmoaie la foc mediu, cind e gata adaugati dovlecelul taiat si orezul - lasati un minut sau doua sa se prajeasca orezul si adaugati un polonic de apa fierbinte - coaceti orezul adaugind mereu cite un polonic de apa fierbinte pina cind e gata si amestecind mereu - la sfirsit adaugati pestele din conserva dupa ce l-ati scurs de ulei si l-ati rupt in bucati mai mici Pestele folosit de mine este macrou de atlantic (lat Scomber scombrus)- puneti ceap intr-o cratita cu uleiui sau untul depinde cum preferati si o lasati ss se inmoaie la foc mediu, cind e gata adaugati dovlecelul taiat si orezul - lasati un minut sau doua sa se prajeasca orezul si adaugati un polonic de apa fierbinte - coaceti orezul adaugind mereu cite un polonic de apa fierbinte pina cind e gata si amestecind mereu - la sfirsit adaugati pestele din conserva dupa ce l-ati scurs de ulei si l-ati rupt in bucati mai mici Pestele folosit de mine este macrou de atlantic (lat Scomber scombrus)