Am taiat fisii feliile de brinza topita si le-am infipt in batul de frigaruie. Am impartit carnea in 4 parti egale, dupa numarul frigaruilor. Am pus jumatate din fiecare cantitate de carne in palma si peste batul cu brinzica ... si am acoperit cu restul de carne tocata. Apoi i-am dat forma de crocheta. Important este atunci cind vreti sa le prajiti sa acoperiti bine brinza cu carnea, caci brinza care se topeste si reuseste sa iasa din crocheta se varsa in ulei si se arde usor, facand fum si innegrind uleiul ... Fiecare crocheta am trecut-o prin ou batut + lapte si apoi prin pesmet, dupa care am trecut la urmatoarea crocheta. Ideal ar fi sa le treceti de cite 2 ori prin ou si prin pesmet Se pot coace in cuptor cum am facut eu dor ca inainte de a le pune in tava am invelit batul in hirtie de staniol ca sa nu se arda sau Se pot frige in tigaie/wok cu ulei sau La gratarAm taiat fisii feliile de brinza topita si le-am infipt in batul de frigaruie. Am impartit carnea in 4 parti egale, dupa numarul frigaruilor. Am pus jumatate din fiecare cantitate de carne in palma si peste batul cu brinzica ... si am acoperit cu restul de carne tocata. Apoi i-am dat forma de crocheta. Important este atunci cind vreti sa le prajiti sa acoperiti bine brinza cu carnea, caci brinza care se topeste si reuseste sa iasa din crocheta se varsa in ulei si se arde usor, facand fum si innegrind uleiul ... Fiecare crocheta am trecut-o prin ou batut + lapte si apoi prin pesmet, dupa care am trecut la urmatoarea crocheta. Ideal ar fi sa le treceti de cite 2 ori prin ou si prin pesmet Se pot coace in cuptor cum am facut eu dor ca inainte de a le pune in tava am invelit batul in hirtie de staniol ca sa nu se arda sau Se pot frige in tigaie/wok cu ulei sau La gratarEste o reteta super usoara pe care oricine o poate modifica in functie de preferinte. Modul de a le pune pe tzepushe insa mi-a placut cel mai mult.