Spalati dovlceii si ii taiati in felii, le prajiti cu putin ulei si un catel de usturoi intreg si doar putin strivit cu lama cutitului. Fierbeti pastele in apa sarata, atitea minute cit scrie pe ambalajul lor ca sa rezulte al dente, le curgeti si le varsati in tigaia cu dovleceii, Aruncati usturoiul si adaugati fasolea fiarta, scursa si spalata de apa in care a fost conservata (daca e din conserva). Serviti cu sau fara brinza pecorino (parmezan sau alt cascaval) ras.

Spalati dovlceii si ii taiati in felii, le prajiti cu putin ulei si un catel de usturoi intreg si doar putin strivit cu lama cutitului. Fierbeti pastele in apa sarata, atitea minute cit scrie pe ambalajul lor ca sa rezulte al dente, le curgeti si le varsati in tigaia cu dovleceii, Aruncati usturoiul si adaugati fasolea fiarta, scursa si spalata de apa in care a fost conservata (daca e din conserva). Serviti cu sau fara brinza pecorino (parmezan sau alt cascaval) ras.