Pastele fainoase (orezul) se fierb pe jumatate si se scurg. In paralel preparam un sos din rosiile tocate marunt, ardeii iuti (de preferat rosii) si morcovul fiert inainte. Carnea (amestecul) il condimentam si il potrivim de sare. Intindem o bucata de folie de plastic pe care asezam un strat de paste un strat de carne si deasupra alt strat de paste. Rulam si stringem la capete, practicam citeva gaurele cu o scobitoare si punem la fiert aproximativ 20 min. Scoatem, lasam la racit si apoi taiem rondele. Desfacem folia de pe rondele si asezam in farfuria in care am pus in prealabil sosul. Decoram cu busuioc verde.

Pastele fainoase (orezul) se fierb pe jumatate si se scurg. In paralel preparam un sos din rosiile tocate marunt, ardeii iuti (de preferat rosii) si morcovul fiert inainte. Carnea (amestecul) il condimentam si il potrivim de sare. Intindem o bucata de folie de plastic pe care asezam un strat de paste un strat de carne si deasupra alt strat de paste. Rulam si stringem la capete, practicam citeva gaurele cu o scobitoare si punem la fiert aproximativ 20 min. Scoatem, lasam la racit si apoi taiem rondele. Desfacem folia de pe rondele si asezam in farfuria in care am pus in prealabil sosul. Decoram cu busuioc verde. Pentru un efect mai mare puteti folosi o foaie de varza, oparita, sau orice alt fel de foi care sa contrasteze cu pastele...