Sarati carnea taiata in bucatele mici si brezati-o in grasimea fierbinte (caliti pana incepe sa se rumeneasca putin). Scoateti in alt vas, iar in grasimea ramasa caliti ceapa tocata marunt pana se aureste. Adaugati boiaua, carnea, omogenizati, apoi stingeti cu bulion si supa / apa fierbinte, cat sa acopere carnea.. Lasati sa fiarba, la foc mic, pana carnea este aproape facuta. Puteti adauga, cate putina supa fierbinte, daca zeama scade prea mult. Intre timp, bateti ouale cu un varf de sare, ca pentru omleta, apoi incorporati treptat faina, eliminand eventualele cocoloase. Din pasta de consistenta medie faceti galustele: umeziti lingurita in sosul care fierbe pe foc, luati cate putin din compozitie si scufundati galusca in sos. Repetati pana terminati pasta. Aluatul trebuie sa se desprinda singur de pe lingurita si sa-si pastreze forma in lichid, fara sa se imprastie. Lasati sa fiarba inca 20 min sau pana ce sunt facute. Spre sfarsit, condimentati cu sare, piper si patrunjel. Serviti cat este calda, portionand in farfurie galuste, carne si sos, presarata cu patrunjel verde, tocat marunt.

Sarati carnea taiata in bucatele mici si brezati-o in grasimea fierbinte (caliti pana incepe sa se rumeneasca putin). Scoateti in alt vas, iar in grasimea ramasa caliti ceapa tocata marunt pana se aureste. Adaugati boiaua, carnea, omogenizati, apoi stingeti cu bulion si supa / apa fierbinte, cat sa acopere carnea.. Lasati sa fiarba, la foc mic, pana carnea este aproape facuta. Puteti adauga, cate putina supa fierbinte, daca zeama scade prea mult. Intre timp, bateti ouale cu un varf de sare, ca pentru omleta, apoi incorporati treptat faina, eliminand eventualele cocoloase. Din pasta de consistenta medie faceti galustele: umeziti lingurita in sosul care fierbe pe foc, luati cate putin din compozitie si scufundati galusca in sos. Repetati pana terminati pasta. Aluatul trebuie sa se desprinda singur de pe lingurita si sa-si pastreze forma in lichid, fara sa se imprastie. Lasati sa fiarba inca 20 min sau pana ce sunt facute. Spre sfarsit, condimentati cu sare, piper si patrunjel. Serviti cat este calda, portionand in farfurie galuste, carne si sos, presarata cu patrunjel verde, tocat marunt.