Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga 3 linguri de zahar din cele 6 linguri, separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas pana devin spuma apoi se adauga peste albusuri, se adauga si faina amestecand lejer de sus in jos, la sfarsit uleiul, se imparte in doua compozitia si jumatate ce coloreaza cu cacao, se coace fiecare foaie pe hartie de copt intr-o forma dreptunghiulara la foc moderat. Crema de frisca-se bate frisca, se pune la moi gelatina in putina apa rece apoi dupa 10 minute se pune la microunde sau pe baie de aburi sa se topeasca, in frisca deja batuta se adauga mierea laptele, gelatina, vanilia. Se asambleaza prajitura blat alb, crema blat maro, crema si ciocolata rasa, eu am stropit un pic blaturile cu zeama de compot.

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga 3 linguri de zahar din cele 6 linguri, separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas pana devin spuma apoi se adauga peste albusuri, se adauga si faina amestecand lejer de sus in jos, la sfarsit uleiul, se imparte in doua compozitia si jumatate ce coloreaza cu cacao, se coace fiecare foaie pe hartie de copt intr-o forma dreptunghiulara la foc moderat. Crema de frisca-se bate frisca, se pune la moi gelatina in putina apa rece apoi dupa 10 minute se pune la microunde sau pe baie de aburi sa se topeasca, in frisca deja batuta se adauga mierea laptele, gelatina, vanilia. Se asambleaza prajitura blat alb, crema blat maro, crema si ciocolata rasa, eu am stropit un pic blaturile cu zeama de compot.