- Se pregatesc bucatile de aluat (daca este necesar taiati aluatul dupa dimensiunea dorita). - Cantitatea totala de branza pregatita se imparte in noua parti. Pe fiecare bucata de aluat se aseaza in partea centrala a acestuia branza rasa marunt pe razatoare si se presara apoi frunze de marar maruntit. - Peste fiecare bucata de aluat se aseaza o alta bucata de aluat de aceeasi dimensiune. - Se bate oul cu o furculita intr-un bol mic. Se pensuleaza suprafata aluatului cu ou, folosind o pensula pentru patiserie. - Se preseaza laturile celor doua patrate de aluat de jur imprejur cu ajutorul unei furculite. - Se pensuleaza din nou suprafata aluatului cu ou batut. - Se presara la suprafata branza rasa si /sau marar maruntit. - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. - Se incalzeste cuptorul la 200 grade c. - Se coc in cuptorul incalzit timp de aproximativ 20 de minute.- Se pregatesc bucatile de aluat (daca este necesar taiati aluatul dupa dimensiunea dorita). - Cantitatea totala de branza pregatita se imparte in noua parti. Pe fiecare bucata de aluat se aseaza in partea centrala a acestuia branza rasa marunt pe razatoare si se presara apoi frunze de marar maruntit. - Peste fiecare bucata de aluat se aseaza o alta bucata de aluat de aceeasi dimensiune. - Se bate oul cu o furculita intr-un bol mic. Se pensuleaza suprafata aluatului cu ou, folosind o pensula pentru patiserie. - Se preseaza laturile celor doua patrate de aluat de jur imprejur cu ajutorul unei furculite. - Se pensuleaza din nou suprafata aluatului cu ou batut. - Se presara la suprafata branza rasa si /sau marar maruntit. - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. - Se incalzeste cuptorul la 200 grade c. - Se coc in cuptorul incalzit timp de aproximativ 20 de minute. Ingredientele mentionate sunt pentru 9 pachetele cu branza si marar.