Pisati turta dulce. Amestecati iaurtul, zaharul vanilat si turta dulce sfaramata. Taiati cubulete mici merele curatate si stropiti-le imediat cu zeama de lamaie pentru a impiedica oxidarea. Combinati-le cu amestecul de iaurt, omogenizati si potriviti gustul cu zaharul pudra, dupa preferinta. Dati la congelator, sa se intareasca precum inghetata, pentru cel putin 4 ore, dar cel mai bine de pe o zi pe alta. Portionati desertul pe pat de biscuiti, ornati cu coaja rasa de lamaie (optional) si presarati cu scortisoara pudra. Serviti imediat ce scoateti din congelator cu choco rolls.

Pisati turta dulce. Amestecati iaurtul, zaharul vanilat si turta dulce sfaramata. Taiati cubulete mici merele curatate si stropiti-le imediat cu zeama de lamaie pentru a impiedica oxidarea. Combinati-le cu amestecul de iaurt, omogenizati si potriviti gustul cu zaharul pudra, dupa preferinta. Dati la congelator, sa se intareasca precum inghetata, pentru cel putin 4 ore, dar cel mai bine de pe o zi pe alta. Portionati desertul pe pat de biscuiti, ornati cu coaja rasa de lamaie (optional) si presarati cu scortisoara pudra. Serviti imediat ce scoateti din congelator cu choco rolls.