Indepartati pielea Spalati pieptul de pui, uscati cu ajutorul servetelelor absorbante si asezati-l pe un tocator. Prindeti pielea de la capatul mai gros al pieptului de pui si trageti-o ferm de pe carne. Aruncati pielea. Daca este necesar sau pieptul de pui este mare, intai taiati in jumatate apoi, indepartati pielea ca mai sus. Indepartati oasele Intoarceti pieptul de pui cu partea mai subtire inspre dumneavostra. Cu ajutorul unui cutit taiati cu grija carnea de pe oase, incepand din partea mai subtire a pieptului si folosindu-va de cealalta mana, indepartati osul pe masura ce taiati. Indepartati muschiul Folosindu-va in continuare de cutit, taiati muschiul si tendonul alb de pe piept. Pastrati-l pentru alte scopuri. Taiati in felii Folosind un cutit de bucatarie, taiati fiecare jumatate de piept de pui, in felii aproximativ egale ca grosime.

Indepartati pielea Spalati pieptul de pui, uscati cu ajutorul servetelelor absorbante si asezati-l pe un tocator. Prindeti pielea de la capatul mai gros al pieptului de pui si trageti-o ferm de pe carne. Aruncati pielea. Daca este necesar sau pieptul de pui este mare, intai taiati in jumatate apoi, indepartati pielea ca mai sus. Indepartati oasele Intoarceti pieptul de pui cu partea mai subtire inspre dumneavostra. Cu ajutorul unui cutit taiati cu grija carnea de pe oase, incepand din partea mai subtire a pieptului si folosindu-va de cealalta mana, indepartati osul pe masura ce taiati. Indepartati muschiul Folosindu-va in continuare de cutit, taiati muschiul si tendonul alb de pe piept. Pastrati-l pentru alte scopuri. Taiati in felii Folosind un cutit de bucatarie, taiati fiecare jumatate de piept de pui, in felii aproximativ egale ca grosime.