Preincalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Ungeti o tava pentru chec cu putin ulei apoi presarati niste faina astfel incat sa acopere toate partile. Se razaleste dovlecelul de marime medie. Intr-un bol puteti faina, cacao, sarea, praful de copt si biarbonatul de sodiu. Amestecati bine cu un tel. Intr-un alt bol bateti putin ouale si adaugati uleiul, zaharul, mierea si vanilia. Amestecati bine si turnati in bolul cu faina. Cand ingredientele sunt incorporate adaugati dovlecelul si apoi bucatile de ciocolata (taiate marunt). Distribuiti acestea uniform prin aluat apoi transferati in tava. Se coace timp de 60 minute. Permiteti sa se raceasca 15 minute inainte sa scoateti din tava. Transferati apoi pe un gratar de racire. Nu serviti cand acesta este cald desi tentatia este mare.

Preincalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Ungeti o tava pentru chec cu putin ulei apoi presarati niste faina astfel incat sa acopere toate partile. Se razaleste dovlecelul de marime medie. Intr-un bol puteti faina, cacao, sarea, praful de copt si biarbonatul de sodiu. Amestecati bine cu un tel. Intr-un alt bol bateti putin ouale si adaugati uleiul, zaharul, mierea si vanilia. Amestecati bine si turnati in bolul cu faina. Cand ingredientele sunt incorporate adaugati dovlecelul si apoi bucatile de ciocolata (taiate marunt). Distribuiti acestea uniform prin aluat apoi transferati in tava. Se coace timp de 60 minute. Permiteti sa se raceasca 15 minute inainte sa scoateti din tava. Transferati apoi pe un gratar de racire. Nu serviti cand acesta este cald desi tentatia este mare. Acest chec are un gust pronuntat de ciocolata in timp ce dovlecelul previne acesta sa aiba o textura uscata, de asemenea este foarte satios.