Morcovi, ceapa si cartofii se curata si se taie in patru. Pieptul de curcan se imparte in doua bucati mai mari. Cele doua bucati se taie pe orizontala, dupa care se intind si se bat cu ciocanul de snitel. Se formeaza o bucata intinsa, care se cresteaza usor cu lama unui cutit (fara sa se treaca in partea cealalta a carnii) sau cu partea opusa de la ciocanul de snitel. Se condimenteaza dupa gust cu sarea, vegeta, piperul si piperul mozaic. Pe bucata de piept de curcan condimentata se aseaza cascavalul ras si amestecat cu mararul. Cascavalul se aseaza pe ambele bucati de carne aproximativ la fel, in functie de cantitatea de carne. Dupa ce s-au umplut bucatile de carne cu cascaval se ruleaza usor si se leaga cu ata, in asa fel in cat sa nu se desprinda in timpul coacerii. Cand acestea sunt legate bine se condimenteaza pe deasupra si se stropesc usor cu sos de soia. Pieptul de curcan umplut se aseaza intr-o tava, iar pe langa se aseaza legumele (morcovul, cartofi si ceapa). Se pune uleiul, apa pana la jumatatea bucatilor de carne, cateva boabe de piper si crengutele de cimbru. Tava se pune la cuptor la foc potrivit. Cand aceasta incepe sa se rumeneasca se intorc bucatile de carne si se stropesc usor cu sosul de soia. Cu acest sos se stropesc usor si legumele. Atentie: Acest sos este usor sarat!!! Cand pieptul de curcan s-a rumenit, i se da usor ata jos si se rade putin cascaval pe deasupra. Se opreste cuptorul, dupa care pieptul de curcan se mai lasa putin in cuptor, pana ce cascavalul se topeste putin.

Morcovi, ceapa si cartofii se curata si se taie in patru. Pieptul de curcan se imparte in doua bucati mai mari. Cele doua bucati se taie pe orizontala, dupa care se intind si se bat cu ciocanul de snitel. Se formeaza o bucata intinsa, care se cresteaza usor cu lama unui cutit (fara sa se treaca in partea cealalta a carnii) sau cu partea opusa de la ciocanul de snitel. Se condimenteaza dupa gust cu sarea, vegeta, piperul si piperul mozaic. Pe bucata de piept de curcan condimentata se aseaza cascavalul ras si amestecat cu mararul. Cascavalul se aseaza pe ambele bucati de carne aproximativ la fel, in functie de cantitatea de carne. Dupa ce s-au umplut bucatile de carne cu cascaval se ruleaza usor si se leaga cu ata, in asa fel in cat sa nu se desprinda in timpul coacerii. Cand acestea sunt legate bine se condimenteaza pe deasupra si se stropesc usor cu sos de soia. Pieptul de curcan umplut se aseaza intr-o tava, iar pe langa se aseaza legumele (morcovul, cartofi si ceapa). Se pune uleiul, apa pana la jumatatea bucatilor de carne, cateva boabe de piper si crengutele de cimbru. Tava se pune la cuptor la foc potrivit. Cand aceasta incepe sa se rumeneasca se intorc bucatile de carne si se stropesc usor cu sosul de soia. Cu acest sos se stropesc usor si legumele. Atentie: Acest sos este usor sarat!!! Cand pieptul de curcan s-a rumenit, i se da usor ata jos si se rade putin cascaval pe deasupra. Se opreste cuptorul, dupa care pieptul de curcan se mai lasa putin in cuptor, pana ce cascavalul se topeste putin. Pieptul de curcan se serveste taiat bucatele potrivite alaturi de legumele din tava. Alaturi de pieptul de curcan si legume eu am servit sosul gorgonzola. Pofta buna!!!