1/ Masurati ierburile Cantariti sau masurati ierburile uscate conform retetei. In general, cantitatea de ierburi uscate este 1/3 din cantitatea de ierburi proaspete. Ierburile uscate se adauga, de obicei, la inceputul procesului de gatire; ierburile proaspete, spre sfarsit. 2/ Zdrobiti ierburile uscate Desprindeti frunzele uscate de pe tije. Zdrobititi-le intre degete sau in palma inainte de folosire pentru ca ele sa-si elibereze uleiurile aromate (doar cantitatea de care aveti nevoie). Restul frunzelor uscate pastrati-le in borcane inchise la culoare si sigilate cat mai ermetic. Ierburile uscate pot fi folosite maxim 12 luni.1/ Masurati ierburile Cantariti sau masurati ierburile uscate conform retetei. In general, cantitatea de ierburi uscate este 1/3 din cantitatea de ierburi proaspete. Ierburile uscate se adauga, de obicei, la inceputul procesului de gatire; ierburile proaspete, spre sfarsit. 2/ Zdrobiti ierburile uscate Desprindeti frunzele uscate de pe tije. Zdrobititi-le intre degete sau in palma inainte de folosire pentru ca ele sa-si elibereze uleiurile aromate (doar cantitatea de care aveti nevoie). Restul frunzelor uscate pastrati-le in borcane inchise la culoare si sigilate cat mai ermetic. Ierburile uscate pot fi folosite maxim 12 luni.