1. Fierbe in clocot laptele cu 6 linguri de zahar si coaja de lamaie 2. Adauga grisul in ploaie,amestecand tot timpul sa nu se formeze cocoloase 3.

Cand grisul s-a umflat lasa-l la racit si adauga untul, galbenusurile si albusurile batute spuma 4.

Separata, ia o cratita mica, in care pune restul de zahar sa imbrace si fundul cratitei 5. Lasa sa se raceasca,dupa care toarna grisul. Pune craticioara intr-un vas mai mare cu apa clocotita fie pe foc fie in cuptor. Lasa pana se rumeneste budinca1. Fierbe in clocot laptele cu 6 linguri de zahar si coaja de lamaie 2. Adauga grisul in ploaie,amestecand tot timpul sa nu se formeze cocoloase 3.

Cand grisul s-a umflat lasa-l la racit si adauga untul, galbenusurile si albusurile batute spuma 4.

Separata, ia o cratita mica, in care pune restul de zahar sa imbrace si fundul cratitei 5. Lasa sa se raceasca,dupa care toarna grisul. Pune craticioara intr-un vas mai mare cu apa clocotita fie pe foc fie in cuptor. Lasa pana se rumeneste budinca