Se curata si se spala ceapa si ardeii . Ceapa o dam prin razatoarea mica, ardeii se taie cubulete mai marunte. Se amesteca carnea tocata cu 2 oua proaspete, patrunjel tocat, ceapa, cele 2 oua fierte si razuite pe razatoarea mica, ciupercile maruntite, 1 lingura de mustar. Totul se codimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se unge o tava de chec cu putin rama, 1/3 din compozitie se pune in el, peste punem ardeii portocalii, iar se pune amestecul de carne, apoi ardeii galbeni si terminam cu compozitia de carne . Se da totul la cuptorul preincalzit la foc mijlociu ptr. cca 30 minute, dupa care se scoate si se presara cu 100 gr cascaval razuit si se pune din nou la cuptor ptr 10 minute. Se lasa apoi la racit, se portioneaza si se poate apoi servi.

Se curata si se spala ceapa si ardeii . Ceapa o dam prin razatoarea mica, ardeii se taie cubulete mai marunte. Se amesteca carnea tocata cu 2 oua proaspete, patrunjel tocat, ceapa, cele 2 oua fierte si razuite pe razatoarea mica, ciupercile maruntite, 1 lingura de mustar. Totul se codimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se unge o tava de chec cu putin rama, 1/3 din compozitie se pune in el, peste punem ardeii portocalii, iar se pune amestecul de carne, apoi ardeii galbeni si terminam cu compozitia de carne . Se da totul la cuptorul preincalzit la foc mijlociu ptr. cca 30 minute, dupa care se scoate si se presara cu 100 gr cascaval razuit si se pune din nou la cuptor ptr 10 minute. Se lasa apoi la racit, se portioneaza si se poate apoi servi.