Carnea se taie bucatele si se amesteca cu sosul pt marinata, mai sus amintit. Dupa, care se da la frigider pt 30 minute. Cat carnea, sta la marinat, se pregatesc legumele. Asadar, se curata si se taie cuburi ardeii, morcovii si ceapa. Usturoiul, ardeii iuti si ghimbirul, se curata si se taie marunt. Se poate pregatii si sosul, pana una, alta. Asadar, se amesteca toate ingredientele, mai sus amintite, iar pasta rezultata se lasa deoparte. Dupa ce carnea a stat suficient la marinat, se pune la prajit in ulei, pt 3 minute, la foc mare. Prajita se pune intr-un bol si se lasa deoparte. Alunele se pun la prajit, cateva momente, pana se simte de la ele, un miros de copt. Dupa care se scot pe o farfure si se lasa deoparte. Mai apoi, se pune o tigaie cu ulei la foc mare, iar cand e incalzit, se pun ardeii iuti, taiati, iar dupa cateva momente, se pun bucatile de ghimbir si usturoi. Se amesteca bine, dupa care se adauga ceapa si se lasa la calit, pt 30 de secunde. Apoi, se adauga ardeii si morcovii, taiati. Se lasa 1 minut, la calit. Dupa, se pun carnea si alunele. Se lasa sa se prajesca, toate impreuna, pt 1 minut, dupa care se adauga sosul, deja pregatit. Se mai lasa, pe foc, pana sosul se ingroasa. Pofta buna!Carnea se taie bucatele si se amesteca cu sosul pt marinata, mai sus amintit. Dupa, care se da la frigider pt 30 minute. Cat carnea, sta la marinat, se pregatesc legumele. Asadar, se curata si se taie cuburi ardeii, morcovii si ceapa. Usturoiul, ardeii iuti si ghimbirul, se curata si se taie marunt. Se poate pregatii si sosul, pana una, alta. Asadar, se amesteca toate ingredientele, mai sus amintite, iar pasta rezultata se lasa deoparte. Dupa ce carnea a stat suficient la marinat, se pune la prajit in ulei, pt 3 minute, la foc mare. Prajita se pune intr-un bol si se lasa deoparte. Alunele se pun la prajit, cateva momente, pana se simte de la ele, un miros de copt. Dupa care se scot pe o farfure si se lasa deoparte. Mai apoi, se pune o tigaie cu ulei la foc mare, iar cand e incalzit, se pun ardeii iuti, taiati, iar dupa cateva momente, se pun bucatile de ghimbir si usturoi. Se amesteca bine, dupa care se adauga ceapa si se lasa la calit, pt 30 de secunde. Apoi, se adauga ardeii si morcovii, taiati. Se lasa 1 minut, la calit. Dupa, se pun carnea si alunele. Se lasa sa se prajesca, toate impreuna, pt 1 minut, dupa care se adauga sosul, deja pregatit. Se mai lasa, pe foc, pana sosul se ingroasa. Pofta buna! Se poate servi cu orez sau cu paste de orez.