- Se incalzeste cuptorul la 175 grade c (este foarte importanta pastrarea corespunzatoare a temperaturii mentionate deoarece biscuitii de aplatizeaza prea mult in perioada coacerii daca temperatura cuptorului este mai mare decat cea indicata). - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. - Se amesteca intr-un bol faina alba si faina de porumb. - Se mixeaza untul si zaharul pudra pana la obtinerea unui amestec omogen, cremos. - Se incorporeaza treptat (cu ajutorul mixerului) amestecul de faina alba si faina de porumb in amestecul de unt si zahar pudra mixat anterior. - Se adauga esenta de vanilie si se mixeaza compozitia in continuare. - Se pot adauga optional 1-2 lingurite cu lapte insa numai daca este necesar (in functie de consistenta amestecului obtinut). - Pentru ca aluatul sa isi pastreze mai bine forma data de pos in perioada coptului, se pastreaza la frigider aproximativ 15 minute inainte de a fi asezat in tava. Acest timp de lucru este insa optional (eu nu am pastrat aluatul la rece). - Se modeleaza cu posul diferite forme pe hartia de copt asezand biscuitii in tava la distanta unii de altii. -Biscuitii se coc aproximativ 12-15 minute in cuptorul incalzit in prealabil sau pana devin aurii pe margini. - Se lasa biscuitii sa se raceasca putin in tava (pana se intaresc putin) apoi pot fi transferati pe un gratar pana la racirea completa.- Se incalzeste cuptorul la 175 grade c (este foarte importanta pastrarea corespunzatoare a temperaturii mentionate deoarece biscuitii de aplatizeaza prea mult in perioada coacerii daca temperatura cuptorului este mai mare decat cea indicata). - Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt. - Se amesteca intr-un bol faina alba si faina de porumb. - Se mixeaza untul si zaharul pudra pana la obtinerea unui amestec omogen, cremos. - Se incorporeaza treptat (cu ajutorul mixerului) amestecul de faina alba si faina de porumb in amestecul de unt si zahar pudra mixat anterior. - Se adauga esenta de vanilie si se mixeaza compozitia in continuare. - Se pot adauga optional 1-2 lingurite cu lapte insa numai daca este necesar (in functie de consistenta amestecului obtinut). - Pentru ca aluatul sa isi pastreze mai bine forma data de pos in perioada coptului, se pastreaza la frigider aproximativ 15 minute inainte de a fi asezat in tava. Acest timp de lucru este insa optional (eu nu am pastrat aluatul la rece). - Se modeleaza cu posul diferite forme pe hartia de copt asezand biscuitii in tava la distanta unii de altii. -Biscuitii se coc aproximativ 12-15 minute in cuptorul incalzit in prealabil sau pana devin aurii pe margini. - Se lasa biscuitii sa se raceasca putin in tava (pana se intaresc putin) apoi pot fi transferati pe un gratar pana la racirea completa. Ingredientele mentionate anterior sunt necesare pentru aproximativ 22-24 biscuiti.