Sunt niste biscuiti deliciosi, i-a facut o prietena asa ca am furat reteta. Se taie untul cubulete si se rade coaja de portocala deasupra. Separat se cerne faina cu praful de copt se adauga sarea, zaharul macinat un pic, oul si untul. Se omogenizeaza si se adauga ciocolata taiata bucati si nucile. Se pot face si cu bucati de smochine uscate si nuci. Se lasa aluatul la odihnit o ora, in frigider, invelit in folie alimentara. Dupa o ora se fac bilute de marimea unei nuci se trec prin albus usor batut si la urma prin cereale. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la 165 grade pentru 20 min. Cand sunt reci se pudreaza cu zahar pudra. Eu am facut portie dubla.

Sunt niste biscuiti deliciosi, i-a facut o prietena asa ca am furat reteta. Se taie untul cubulete si se rade coaja de portocala deasupra. Separat se cerne faina cu praful de copt se adauga sarea, zaharul macinat un pic, oul si untul. Se omogenizeaza si se adauga ciocolata taiata bucati si nucile. Se pot face si cu bucati de smochine uscate si nuci. Se lasa aluatul la odihnit o ora, in frigider, invelit in folie alimentara. Dupa o ora se fac bilute de marimea unei nuci se trec prin albus usor batut si la urma prin cereale. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la 165 grade pentru 20 min. Cand sunt reci se pudreaza cu zahar pudra. Eu am facut portie dubla.