- Se pun intr-un bol mare faina integrala, faina alba, sarea, drojdia (drojdia se aseaza la distanta de sare) si untul. - Se adauga berea treptat si se framanta cu mana pana se formeaza o masa de aluat si intreaga cantitate de faina din bol a fost incorporata. - Se aseaza aluatul pe suprafata de lucru usor infainata in prealabil. - Se framanta aluatul timp de 7-10 minute (la final se obtine un aluat moale, cu suprafata fina, nelipicios). - Se acopera aluatul cu un bol si se lasa sa dospeasca la temperatura camerei timp de 2-3 ore (P.

H. recomanda ca aluatul sa dospeasca timp de o ora). - Se pensuleaza tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. - Se framanta putin aluatul pe suprafata de lucru, se modeleaza conferindu-i o forma alungita si se aseaza in tava pregatita anterior. Se acopera tava cu folie alimentara pensulata in prealabil cu ulei. - Se lasa aluatul sa dospeasca la temperatura camerei timp de 2-3 ore (P.

H. recomanda ca aluatul sa dospeasca timp de o ora). - Se taie suprafata aluatului dupa preferinta (suprafata aluatului se poate taia si inainte de dospire). - Se coace aluatul in cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, timp de 30 minute. - Painea coapta se lasa sa se raceasca pe un gratar. - Painea se feliaza numai dupa racire.- Se pun intr-un bol mare faina integrala, faina alba, sarea, drojdia (drojdia se aseaza la distanta de sare) si untul. - Se adauga berea treptat si se framanta cu mana pana se formeaza o masa de aluat si intreaga cantitate de faina din bol a fost incorporata. - Se aseaza aluatul pe suprafata de lucru usor infainata in prealabil. - Se framanta aluatul timp de 7-10 minute (la final se obtine un aluat moale, cu suprafata fina, nelipicios). - Se acopera aluatul cu un bol si se lasa sa dospeasca la temperatura camerei timp de 2-3 ore (P.

H. recomanda ca aluatul sa dospeasca timp de o ora). - Se pensuleaza tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. - Se framanta putin aluatul pe suprafata de lucru, se modeleaza conferindu-i o forma alungita si se aseaza in tava pregatita anterior. Se acopera tava cu folie alimentara pensulata in prealabil cu ulei. - Se lasa aluatul sa dospeasca la temperatura camerei timp de 2-3 ore (P.

H. recomanda ca aluatul sa dospeasca timp de o ora). - Se taie suprafata aluatului dupa preferinta (suprafata aluatului se poate taia si inainte de dospire). - Se coace aluatul in cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, timp de 30 minute. - Painea coapta se lasa sa se raceasca pe un gratar. - Painea se feliaza numai dupa racire.